Waarom je een specialist moet inschakelen wanneer je riool verstopt is.

Loodgieters Blog

Niets is zo vervelend als een verstopt doucheputje, toilet of afvoer. Dit kan door een verstopte riolering komen. Je kunt natuurlijk zelf de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan met eigen middeltjes. Helaas zorg je dan veelal voor meer problemen, dan dat je een verstopte riolering kunt ontstoppen. De beste optie is om een specialist in te schakelen bij een verstopte riolering. In deze blogpost lees je waarom.

Riool verstopt: Goedkoop is duurkoop
Het kan bijzonder aantrekkelijk lijken om een handig schoonmaakmiddel aan te schaffen dat jouw leidingen kan ontstoppen. Er zijn zelfs genoeg blogs en websites die huis-tuin-en-keuken middeltjes aanprijzen voor het ontstoppen van een leiding. Dit kost vaak maar een paar euro’s of helemaal niets en is een stuk voordeliger dan het inschakelen van een loodgietersbedrijf. Maar vergeet niet dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is. Wellicht kan het product jouw leidingen tijdelijk ontstoppen, maar deze zware middelen doen vaak schade aan de leidingen. Het verhelpen van een kapotte leiding is een stuk duurder dan het professioneel laten ontstoppen van een leiding.

Snelle service
Ben jij geen kenner van leidingen? Dan kan het een hele klus zijn om deze te ontstoppen. Niet alleen ben je tijd kwijt aan het aanschaffen van de ontstoppingsproducten, ook duurt het lang voordat je een gewenst resultaat hebt. Een professioneel loodgietersbedrijf kan binnen de kortste keren jouw riool weer open hebben. Zo investeer je niet alleen in het beste resultaat, maar hoef je ook zelf niet voor te zwoegen.

Beter vandaag dan morgen
Wanneer jouw riool verstopt is, kun je beter direct tot actie overgaan. Veel loodgieters bieden niet voor niets een 24-uurs service. Wanneer je wacht met het repareren en/of het ontstoppen van leidingen, kun je grote problemen krijgen. Niet alleen kun je te kampen krijgen met waterschade door het overstromen van een doucheput of toilet, ook kun je last krijgen van onaangename geurtjes die je moeilijk uit huis krijgt. Merk je ‘s avonds of in het weekend nog dat er een leiding verstopt is? Schroom dan niet om een specialist te zoeken voor het ontstoppen van jouw leidingen. Zij staan vaak binnen een uur al bij jou op de stoep. Een specialist die deze dienst aanbiedt is Nijhuis Rioolreiniging Aanleg & Dienstverlening.

Heb jij ook last van een verstopte leiding of riolering? Blijf hier niet mee zitten en pak dit liever niet zelf aan. Dit kan alleen maar tot verergering leiden en frustraties. Kies liever direct een specialist voor deze klus en geniet diezelfde dag nog van een putje dat leegloopt of een toilet dat probleemloos kan doortrekken. 

Delen  

4 september 2020

Het belang van loodgieters

Hallo lieve lezers, mijn naam is Leen en hier kunnen jullie lezen hoe mijn avontuur in mijn nieuwe huisje een problematische start kende. Hoewel ik dacht dat mijn nieuwe stekje helemaal instapklaar was, kwamen al gauw heel wat gebreken aan de oppervlakte. Vooral op vlak van sanitair diende één en ander nagezien en hersteld te worden. Mijn eerste douche werd letterlijk een koude douche en mijn verwarming deed het ook al niet. Even balen maar dan het heft in eigen handen nemen en op zoek gaan naar een goede loodgieter die mijn huisje in een mum van tijd volledig in orde zou krijgen. Hoe die mij uit de brand geholpen heeft! Lees gerust mijn blog en laat je inspireren als jij ook met dezelfde obstakels te maken krijgt.